Maak kennis met nieuwbouwplan De Cascade in Utrecht

Er is hard gewerkt aan dit prachtige plan met nieuwbouw appartementen in Utrecht. De Cascade is nieuwbouw zoals je maar zelden ziet. Waarom? Daar hebben we 6 wel hele goede redenen voor.

1. Supergoede ligging

De Cascade ligt in Leidsche Rijn Utrecht, vlak bij station Terwijde en het winkelcentrum. Maar ook dicht bij het nieuwe centrum van Leidsche Rijn en het Maximapark. Met de trein ben je in 6 minuten in hartje Utrecht en je loopt zo naar het station, de winkels en het park. Benieuwd naar meer? Je leest het hier.

2. Groen, groener, groenst (zomaar in Utrecht)

De Cascade wordt omringd door water en in het hart van het gebouw vind je een mooie binnentuin. Deze binnentuin loopt door in een parkje met een speelplek. Om het groene karakter nog meer kracht bij te zetten, worden de terrassen gesierd met gemetselde bloembakken.

3. Prachtige architectuur

Een appartementengebouw met deze vorm, zal je niet snel zien. Het gebouw heeft zich helemaal gevoegd naar de omgeving. Stoer richting het station, meer open en groen naar de bestaande bebouwing. De trapsgewijze bouw zorgt ervoor dat er mogelijkheid is voor echt grote terrassen. En onder het gebouw, daar parkeer je je auto.

De Cascade

4. Tuin in de stad

De binnentuin wordt echt een heel fijne plek. Hier lees je in je eentje een boek of ontmoet je de buren voor een borrel op vrijdagmiddag. En heb je al gezien dat elk appartement een groot balkon, terras of tuin heeft?

image alt

5. Duurzaam

De Cascade loopt vooruit op het gebied van duurzaamheid. Dat is goed voor jouw energierekening en het behoud van de aarde. Daarbij is Cascade 100% rainproof. Het gebouw kan in theorie losgekoppeld worden van de hemelwaterafvoer. Verder zorgen we ervoor dat vogels zich welkom voelen en door het vele metselwerk is het gebouw ook over tientallen jaren nog even mooi is.

6. Gevarieerd aanbod

Tot slot kunnen we je nu al laten weten dat je straks echt veel te kiezen hebt. Er zijn lofts, appartementen, penthouses en eengezinswoningen. En deze verschillen onderling ook weer van elkaar. 

 

Blijf op de hoogte Nieuws over De Cascade
Start verkoop, oplevering, wonen Bekijk de planning