Voorzieningen in de buurt van De Cascade

Winkels, openbaar vervoer, gezondheidszorg en talloze sportclubs, je vindt ze allemaal in de buurt van De Cascade. Vaak zelfs op loopafstand en soms kost het je een paar minuten fietsen. En wist je al dat het geweldige Maximapark praktisch om de hoek ligt?

Buurtwinkelcentrum Terwijde

Het buurtwinkelcentrum Terwijde ligt achter het spoor, op 3 minuten loopafstand. Naast 3 supermarkten vind je er de lokale bakker, slager, bloemist en ga zo maar door. Ook een Action, Etos, schoenmakerij en horeca ontbreken niet. Haal uit je werk Sushi en wat lekkers bij Sugarlips Cakes. Lekker makkelijk. En in het weekend, dan geniet je op het terras van de bakker van koffie en taart. 

Maximapark

Een park, zo groot als de Utrechtse binnenstad. Hoe gaaf is dat! En dan te bedenken dat je er in een paar minuten bent. In het Maximapark kun je sporten, spelen, liggen, dansen als er een festival is en genieten bij diverse horecagelegenheden. En ben je al bekend met Het Lint? Het Lint is een weg van 8 km lang die door het park langs de mooiste plekjes voert. Trek je wandel- of hardloopschoenen aan en bewandel het pad met margrietjes.

Nieuw stadshart

Op 5 minuten fietsafstand van De Cascade is Leidsche Rijn Centrum. Dit winkelhart opent in mei 2018 en je vindt er eigenlijk alles wat je nodig hebt. Hier pak je straks een filmpje, bezoek je het theater, winkel je uitgebreid en bezoek je natuurlijk de foodmarket. Je kunt je ook de hele dag verstoppen in de bibliotheek, heerlijk even rust. Echt een aanwinst. Bij jou om de hoek!

Haarrijnse Plas

Wist je al dat je vanaf De Cascade in 5 minuten naar de Haarrijnse Plas fietst? Een fantastische recreatieplas waar je gegarandeerd op een mooie zomerdag vakantie viert in eigen land. Soms worden hier ook festivals gevierd en Key West Beachhouse is de perfecte plek om een fijne stranddag af te sluiten.

Ideale locatie in Utrecht Bereikbaarheid De Cascade
Alle weetjes over De Cascade Lees het laatste nieuws