De afwerking van jouw woning

23 juni '20

Het voordeel van een nieuwbouw woning is dat het een ongeschreven blad is waar je jouw persoonlijke draai aan kunt geven. Je kunt je helemaal laten gaan in kleur- en materiaalgebruik, want jij gaat hier uiteindelijk zelf wonen. Om je alvast een goede start te geven, hebben we de badkamer alvast voor je ingericht en hebben we nagedacht over de mogelijke opstellingen in je keuken.

Keuken

In de vrij op naam prijs van de woningen en appartementen is geen keuken inbegrepen. De indeling van de woningen in De Cascade is zo divers dat Middelkoop al wel heeft nagedacht wat de mogelijkheden zijn en een aantal opstellingen voor je uitgewerkt, er ligt tevens een mooie aanbieding voor je klaar. Jij kunt je creativiteit de ruimte geven met betrekking tot kleur, werkbladkeuze, grepen en materialen. Jouw persoonlijke voorkeuren kun je afstemmen met de keukenadviseur van Middelkoop. Wil je weten welke keuken er voor jou is samengesteld? Bekijk de brochure en laat je inspireren.

Sanitair

Alle woningen en appartementen in De Cascade zijn voorzien van een complete badkamer en toilet. Ook deze kun je naar eigen smaak inrichten, maar er is al wat denkwerk voor je gedaan. In de sanitairbrochure kun je per woningtype precies zien welke uitrusting er voor je klaar staat en welke tegels je kunt kiezen. Wil je iets anders? Dat kan natuurlijk ook. In de showroom staat er een adviseur voor je klaar om samen met jou je droombadkamer samen te stellen.

Download keuken- en badkamerbrochure
  Contact
  Actueel aanbod