De eerste bouwnummers staan online

1 november '18

Een gedeelte van de bouwnummers voor de woningen in het nieuwbouwproject De Cascade in Utrecht staat online. Gaat je voorkeur uit naar een loft met grote tuin of heb je liever een penthouse met dakterras en een fantastisch uitzicht? Bekijk snel het woningaanbod.

Gefaseerd in verkoop

Door de omvang van het aantal woningen zijn we genoodzaakt om gefaseerd in verkoop te gaan. Naar verwachting gaan de volgende bouwnummers eind dit jaar/begin volgend jaar in verkoop:

  • Bouwnummers 10 t/m 22 (parkpenthouse, (hoek)loft met tuin en eengezinswoning)
  • Bouwnummers 57 t/m 62 (hoek- en 3-kamer appartement)
  • Bouwnummers 86 t/m 90 (penthouse met en zonder serre)

De rest van de bouwnummers volgt dan in het eerste kwartaal/tweede kwartaal van 2019. 

Voorlopige prijzen

Hoewel de definitieve prijzen voor de bouwnummers die nu online staan nog niet zijn vastgesteld, zijn er nu wel indicatieprijzen bekend. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan gauw bij het woningaanbod of jouw favoriete woning binnen je budget valt. Uiterlijk een week voordat de verkoop start zijn de definitieve V.O.N. prijzen bekend. 

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van dit nieuwbouwplan in Utrecht. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur. De komende weken krijg je dan als eerste de nieuwste informatie over De Cascade. Ook ontvang je op de dag dat de verkoop start een mail om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke account. Het is dus belangrijk om zo'n account van tevoren aan te maken.