Binnentuin De Cascade wordt prachtig

24 januari '18

Wie straks in De Cascade woont, woont midden in het groen. Naast een privétuin, balkon of terras kunnen de bewoners gebruik maken van een grote gezamenlijke binnentuin. 

Hoogteverschillen kenmerken de binnentuin

Het ontwerp is sfeervol, speels en functioneel. In de binnentuin zijn kleine heuvels ontworpen met daarop gras, bomen en struiken. Een slingerend pad vormt de verbinding tussen de woningen en het parkje aan de zuidzijde van De Cascade met het

NS station en winkelcentrum Terwijde aan de noordzijde. Zowel de hoogteverschillen als het slingerende pad geven de privétuinen van de woningen en lofts op de begane grond maximale privacy en beschutting. 

Veel aandacht voor materialen en beplanting

Er is veel aandacht besteed aan de te gebruiken materialen van bijvoorbeeld de brug aan de noordzijde, de verharding en de diversiteit aan beplanting in de tuin maar ook aan de groene erfafscheiding van de privétuinen waardoor er een samenhangend geheel ontstaat. We zoeken nog iets waar mensen comfortabel op kunnen zitten. Zou het niet leuk zijn als er zitkeien geplaatst worden?

Genieten is het motto

De binnentuin wordt een prachtige blikvanger die een grote bijdrage levert aan het woongenot! Genieten in en van de binnentuin is het motto want over onderhoud hoef je je geen zorgen te maken. Dat wordt geregeld via de VVE. 

  Naar het woningaanbod
  Meer over de binnentuin