Extra bouwnummers toegevoegd en voorlopige prijzen bekend

13 mei '20

Heb je interesse in een van de prachtige woningen van Cascade fase 1, dan wil je natuurlijk wel weten of jouw favoriete huis straks binnen jouw budget past. Daarom hebben we de indicatieve prijzen per woning online geplaatst.

En, er zijn maar liefst 20 bouwnummers toegevoegd aan fase 1, waaronder 9 lofts met tuin (splitlevel) vanaf € 384.000 v.o.n. en 10 lofts vanaf € 283.000,- v.o.n. op de eerste verdieping van het complex.

Bekijk actueel aanbod
image alt

Wat zit er in de koopsom?

De indicatieve prijs per woning vind je bij het woningaanbod. Alle woningen in fase 1 zijn inclusief  een mooie, complete badkamer en toilet. Maar ook investeringen zoals zonnepanelen, een parkeerplaats in de kelder en de handige Bring-Me-Box zijn bij de koopsom inbegrepen. 

Jouw huis financieren

Het is belangrijk dat je je goed laat adviseren over de financiering van jouw nieuwe woning in De Cascade. Een huis kopen doe je tenslotte niet elke dag en is dan ook een grote aankoop in je leven. Ben je benieuwd wat je kunt lenen dan kun je zelf je hypotheek berekenen met een handige online tool. Het geeft een indicatie op basis van je inkomen. Voor het bedrag dat je precies kan lenen heb je advies nodig dat rekening houdt met je persoonlijke situatie. Neem daarover contact op met je hypotheekadvieur of bank.

Zelf hypotheek berekenen
  Financiering
  Actueel aanbod