Inloopavond goed bezocht

9 november '17

Omwonenden en belangstellende voor het project De Cascade lieten zich in het Informatiecentrum Leidsche Rijn uitgebreid informeren. BPD, Bouwbedrijf Van Grunsven, architect Inbo en de Gemeente Utrecht waren aanwezig om iedereen onder het genot van een hapje en drankje te woord te staan. De bezoekers waren erg enthousiast.

Inloopavond gemist?

Kon je er afgelopen woensdag niet bij zijn maar wil je nog wel graag meer informatie over het appartementengebouw De Cascade, de omgeving of de bouwwerkzaamheden? Geen probleem. Bekijk dan hier de getoonde presentatie. De Cascade is nog in ontwikkeling. De getoonde informatie is daarom niet definitief.

Utrecht - De Cascade

Positieve beoordeling

Gisteren was het een super goede dag voor De Cascade. Niet alleen omwonenden en potentiële kopers waren enthousiast over nieuwbouwplan De Cascade. Ook supervisor Hans Ebberink beoordeelde het ontwerp positief.

Maak nú een Mijn Eigen Huis account aan

Hoe handig is het om alle info van De Cascade op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account. Een Mijn Eigen Huis account maakt het mogelijk om jouw favoriete appartementen in De Cascade te bewaren. Door op het hartje bij het woningtype te klikken voeg je eenvoudig díe woning toe aan je persoonlijke account.
Je krijgt zo een duidelijk overzicht wat er allemaal al bekend is over De Cascade. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk en snel nieuwsberichten teruglezen. Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must als je straks écht een woning in De Cascade wilt kopen. Hoe maak je een Mijn Eigen Huis account aan? Lees verder.

  Naar het woningaanbod
  Presentatie inloopavond