Opgeleverd

Tweede stadscentrum Utrecht

29 mei '18

De Cascade ligt naast winkelcentrum Terwijde maar dat is niet alles. Half mei is namelijk het tweede stadscentrum van Utrecht geopend en wat voor één! 

Winkels

Je vindt er meer dan 130 winkels, horeca, een enorme bibliotheek en nog veel meer. Je hoeft dus niet meer naar Utrecht centrum om te shoppen, op een terrasje te zitten of lekker te eten. Het Leidsche Rijn Centrum is 7 dagen per week geopend en de openingstijden zijn erg ruim. De meeste winkels zijn van maandag tot en met vrijdag zelfs tot 19.00 uur geopend. Je kunt er natuurlijk ook op zaterdag en zondag terecht.

Een prettige sfeer

Het centrum ziet er prachtig uit. De sfeer doet een beetje buitenlands aan en dat is vast ook de bedoeling. Dit wordt extra benadrukt door straatnamen als Brusselplein, Parijsboulevard etc. Ben je er nog niet geweest? Het is echt de moeite waard om er gauw eens te gaan kijken.

Bereikbaarheid

Leidsche Rijn Centrum is vanaf De Cascade maar 5 minuutjes fietsen en als het een keer heel slecht weer is pak je de trein en stap je de volgende halte al weer uit.