Lofts in De Cascade

1 mei '18

Naast winkelcentrum- en NS station Terwijde wordt De Cascade gebouwd. Een prachtig gebouw met een adembenemend uitzicht. In De Cascade komen verschillende woningtypes. Denk aan appartementen, penthouses, eengezinswoningen en hippe lofts. Zoek je een bijzonder huis? Dan is een loft echt iets voor jou.

Wat is een loft?

Een loft is een woning die bestaat uit één open woonruimte met daarin alle woonvertrekken die men nodig heeft, midden in de stad. Het ruimtelijke gevoel door de grote ruimte, het vele licht door de hoge ramen en de indelingsmogelijkheden. Plus de voordelen van collectieve ruimten en voorzieningen op loopafstand maken van een loft een gewild huis om in te wonen.

Utrecht - De Cascade | loft

Wat een ruimte

De lofts komen aan twee zijden van de binnentuin. Ze hebben een privé tuin grenzend aan de binnentuin of een dakterras. De lofts aan de noordzijde van het gebouw hebben een eigen (extra) entree vanuit de parkeergarage. Lekker makkelijk, je loopt met je boodschappen vanaf je privé parkeerplaats in een paar passen jouw eigen loftwoning binnen. De keuken, eet-/woonkamer en het slaapgedeelte liggen op verschillende niveaus, ze zijn een halve verdieping van elkaar gescheiden. Hierdoor ontstaat in de eet-/woonkamer een indrukwekkende plafondhoogte van circa 5 meter. 

Iets voor jou?

Maak een Mijn Eigen Huis account aan en like de loft door het hartje rechtsboven in de afbeelding aan te klikken.

  Naar het overige aanbod
  Naar de lofts