Activeer je Mijn Eigen Huis account

Wat is een Mijn Eigen Huis account?

25 oktober '17

Hoe handig is het om alle info van De Cascade op 1 plek terug te kunnen zien? Dat kan voortaan via het Mijn Eigen Huis account van BPD.

Waarom een Mijn Eigen Huis account?

Een Mijn Eigen Huis account maakt het mogelijk om jouw favoriete woningen in De Cascade te bewaren. Door op het hartje bij het woningtype te klikken voeg je eenvoudig díe woning toe aan je persoonlijke account.
Je krijgt zo een duidelijk overzicht wat er allemaal al bekend is over De Cascade. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk en snel nieuwsberichten teruglezen.

Niet alleen handig ook een must

Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must als je straks écht een woning in De Cascade wilt kopen. Als de verkoop van de woningen in De Cascade start, schrijf je je hier in voor de bouwnummers van je keuze. Ook staan alle verkoopstukken hier op 1 plek bij elkaar en kun je ze downloaden. Hoe handig is dat?

Hoe maak ik een Mijn Eigen Huis account aan?

Je kunt op 2 manieren je Mijn Eigen Huis account aanmaken.

  1. Rechtsboven op de website van De Cascade zie je een zwart icoontje van een poppetje staan. Klik hier op en er verschijnt een nieuw scherm. Hier kun je met je email-adres en een zelfgekozen wachtwoord jouw Mijn Eigen Huis account aanmaken. Je kunt nu je favoriete woningen toevoegen door op de hartjes te klikken bij het woningtype op de site.

  2. Bij de afbeelding van de woningtypes in De Cascade staat een hartje. Klik op het hartje bij jouw favoriete woning en er verschijnt een nieuw scherm waar je je eigen account kunt aanmaken. Zo voeg je je favoriete woning toe aan je Mijn Eigen Huis account en staan al je favoriete woningen bij elkaar.

Maak vandaag nog je persoonlijke account aan. Je bent dan goed voorbereid zodra de verkoop van de woningen start.