De Cascade fase 2 staat online

22 juli '20

De woningtypes en bouwnummers met de vanaf prijzen van De Cascade fase 2 staan online. Welk appartement is jouw favoriet? Bekijk snel het nieuwe woningaanbod.

Woningaanbod bekijken

Welke type appartement spreekt jou het meeste aan?

De 16 duurzame appartementen zijn allemaal even comfortabel. Alle appartementen zijn voorzien van een complete badkamer of zelfs 2 badkamers. Tevens heeft elk appartement een heerlijke buitenruimte die uitkijkt over de groene binnentuin. Welk appartement spreekt jou het meeste aan? Heb je interesse in een 3-kamer appartement of kies je toch liever voor één van die prachtige penthouses?

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van De Cascade fase 2. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter onder het bouwnummer van je voorkeur door op de button 'aanmelden voor projectfase' te klikken. De komende tijd krijg je dan als eerste de nieuwste informatie over deze fase. Ook ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke account. Het is dus belangrijk om zo'n account van tevoren aan te maken.

  Bekijk het woningaanbod
  Een account aanmaken