Online kopen, best spannend toch?

23 juni '20

Misschien heb je het al wel in de kranten gelezen. Online een woning kopen. BPD Ontwikkeling is de eerste in Nederland waar dat bij kan. Ook in De Cascade! Jij kunt dus de primeur hebben en aan je vrienden in het café vertellen, dat jij jouw woning of appartement gewoon hebt gekocht door op je tablet een handtekening te plaatsen!

Maar het is natuurlijk niet zomaar iets, een huis kopen. Een beetje spanning hoort daar zeker bij. Ook als je naar de makelaar zou gaan om te tekenen. Gezonde en leuke spanning! Zowel online als offline. Voorkeur om online je zaken te regelen? Wij leggen het je hier nog eens uit. 

Stap voor stap

In De Cascade kun je nu je koopcontracten voor je nieuwe woning digitaal ondertekenen! Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. Online kopen vanaf je comfortabele bank is dan een keuze. Wees niet bang... Als je hiervoor kiest heb je niet direct gekocht, maar starten we het kooptraject op. Stap voor stap naar het digitaal tekenen.   

Je wordt gevraagd om een aantal aanvullende gegevens door te geven die in het contact moeten worden opgenomen. Zoals je officiële personalia en gegevens over hypotheeksom, vanwege de ontbindende voorwaarden. Na enkele dagen ontvang je een email met het contract die je thuis - of waar dan ook - digitaal kan ondertekenen via IDIN.

Goed om te weten: Ondanks dat iDIN (wordt ook gebruikt bij het ondertekenen van je belastingaangifte) op iDEAL lijkt, doe je dus géén betaling. Je identificeert jezelf alleen. Je geeft hiermee ook geen toegang tot je bankgegevens. Helemaal veilig dus!

Vragen via telefoon, chat of live

Twijfel je nog en heb je vragen? Die kan je natuurlijk altijd stellen. Via de chat of telefoon zijn wij goed bereikbaar en beantwoorden jouw vraag graag. Je kunt ook altijd nog kiezen voor een gesprek met de makelaar. Zijn jouw vragen beantwoord en wil je overgaan tot koop, dan kan je het online koop-traject opstarten.

 

  Bekijk actueel woningaanbod
  Hoe werkt online kopen