Schrijf je in voor jouw favoriete woningtype

24 december '19

Wil jij straks in aanmerking komen voor een van de fantastische appartementen in Cascade? Schrijf je dan niet alleen in voor de nieuwsbrief, maar laat ook je naw-gegevens achter onder het woningtype of bouwnummer van jouw voorkeur! Doorloop onderstaande stappen en wie weet ben jij volgend jaar een van de gelukkigen met een appartement in De Cascade.

Stap 1: Aanmelden

Een belangrijke 1e stap is dat je je bij ons aanmeldt als belangstellende voor jouw droomappartement. Dat doe je door je naam en adresgegevens achter te laten onder het woningtype of bouwnummer van jouw voorkeur. Daarnaast kun je ter voorbereiding voor de start verkoop vast een account aan maken, deze heb je nodig als de verkoop start. Bereid je goed voor en meld je aan!

Aanmelden

Stap 2: Voorkeuren

Op de dag dat de verkoop start ontvang je een mail, zodat jij je direct online kan inschrijven voor de woning van je dromen. Alle informatie waarop jij jouw keuze kunt baseren komt beschikbaar op de website én in jouw account. Tijdens de inschrijfperiode en tot aan de sluitingsdatum kun je je voorkeuren wisselen, woningen uit je lijstje verwijderen of toevoegen. Deze wisselingen worden direct in ons systeem opgeslagen. Jouw inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Let op! Je krijgt bovengenoemde e-mail alléén als je je interesse kenbaar hebt gemaakt voor één of meerdere woningtypes of bouwnummers van De Cascade. 

Stap 3: Toewijzing

Wij wijzen de woningen toe op basis van alle voorkeuren die wij binnen krijgen (maximaal 5 voorkeurswoningen per belangstellende).
Daarbij proberen we zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. We streven naar een zo optimaal mogelijke bezetting (of: verdeling) van de bouwnummers. Als er voor een bepaald bouwnummer meerdere mensen hun voorkeur hebben aangegeven, geven we inschrijvers die een financiele check hebben geupload, voorrang. Zijn dat nog steeds meerdere kandidaten? Dan kijken we naar de inschrijfdatum op de betreffende projectfase. Diegene met de langste inschrijving, krijgt de woning toegewezen. 

Een nieuwbouwwoning kopen

Een nieuwbouwwoning kopen... Het werkt toch net even iets anders dan een bestaande woning. Wij nemen je nog eens helemaal mee door het hele proces. Bekijk deze videoreeks en je bent helemaal op de hoogte! Klik links bovenin om de volgende video uit de reeks te bekijken.

Hoe werkt dat? Nieuwbouwwoning kopen
Schrijf je in op jouw voorkeurswoning Bekijk het woningaanbod