7 goede redenen om naar Leidsche Rijn te verhuizen

21 mei '21

Twijfel je nog of Leidsche Rijn jouw plek is? Dan geven we je hier vast 7 goede redenen om toch die stap te wagen!

image alt

1: Optimaal bereikbaar met de trein

Leidsche Rijn heeft maar liefst 2 stations waar je op de trein kunt stappen. Tegenover de locatie van De Cascade vind je station Utrecht Terwijde en iets verderop vind je station Utrecht Leidsche Rijn. Vanaf beide stations pak je de trein richting Utrecht centraal, waar je met enkele minuten in het centrum van Utrecht uit kunt stappen of kunt overstappen naar elk ander station in heel Nederland. Over goed bereikbaar gesproken!

image alt

2: Gratis parkeren

Bijna overal kun je gratis parkeren in Leidsche Rijn in de aangegeven parkeervakken. Alleen in Leidsche Rijn Centrum is parkeren betaald. Tip! In de ondergrondse garage zijn de eerste 2 uur parkeren gratis en ga je boodschappen doen bij de Jumbo dan krijg je er met je boodschappenbon nog anderhalf uur gratis parkeren bij.

3: Goede scholen

In Leidsche Rijn wordt er veel aandacht besteed aan onderwijs van hoge kwaliteit. Dit geldt voor zowel de basisscholen als middelbare scholen. Er is voor elke onderwijssysteem of geloofsovertuiging een passende school te vinden, ieder kind in elke leeftijd kan terecht in Leidsche Rijn.

image alt

4: Natuur om de hoek

Op 15 minuten fietsen van De Cascade zit je midden in het oer Hollandse natuurschoon van Landgoed Haarzuilens. Hier kun je in alle rust fietsen of wandelen en genieten van het prachtige natuurgebied. Ook voor (klein)kinderen is het hier heerlijk. Ze kunnen slootje springen, boomstam hinkelen of pontje varen op het avonturenpad ’t Natte Laand. Of ga samen picknicken en fruit plukken in de boomgaard.

image alt

5: Avontuur binnen handbereik

Ben je avontuurlijker aangelegd? Waag dan de sprong in een van de twee windtunnels bij City Skidive. Hier kun je een vrije val ervaren alsof je op 4000 meter hoogte uit een vliegtuig springt, maar dan zonder ook daadwerkelijk uit een vliegtuig te hoeven springen.

image alt

6: Leidsche Rijn saai?

Echt niet! In het centrum van Leidsche Rijn vind je voor ieder wat wils. Heb je zin in een heerlijke koffie met een stukje taart? Ga eens kijken bij koffiebar 30ml. Liever wat sterkers, ook dan kun je prima terecht in Leidsche Rijn, bijvoorbeeld bij Wijnbar Most waar je uit niet minder dan 100 verschillende wijnen kunt kiezen.

image alt

7: Nieuwbouw

De Cascade is helemaal nieuw. En dat is hartstikke fijn! Nieuwbouw brengt namelijk ontzettend veel voordelen met zich mee. Zo zijn de woningen en appartementen goed geïsoleerd (wat zorgt voor comfort én een lagere energierekening), heb je weinig onderhoudskosten dankzij alle nieuwe en duurzame materialen en voldoen de woningen aan de wettige eisen voor geluidsisolatie (lekker rustig dus).

  Contact
  Woningaanbod