Wonen in De Cascade? Doe een financiële check!

1 september '20

Binnenkort start de verkoop van de laatste 16 appartementen van De Cascade, heb je interesse in één of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag een financiële check bij jouw inschrijving!

Wat is een financiële check?

De financiële check is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke account. Rabobank Utrecht en omstreken, partner van De Cascade, helpt je graag aan deze ”financiële check”. Heb je geen hypotheek nodig? Maar wil je de kans op jouw favoriete woning wel vergroten? Laat je financieel adviseur of de bank dan een brief opstellen waarin wordt aangegeven dat je de woning uit eigen middelen kunt betalen.

Het belang van een financiële check

Het is niet altijd makkelijk om een woning te kopen. Er zijn vaak veel kandidaten of die ene droomwoning staat al onder optie of is al verkocht. De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de appartementen in De Cascade. Bij de toewijzing van de appartementen kijken we als eerste naar jouw eerste voorkeur. Zijn er meerdere geïnteresseerden in dat bouwnummer? Dan kijken we naar de financiële check. Hebben meerdere kandidaten de financiële check toegevoegd? Dan kijken we als laatste naar de inschrijfduur voor dit project. Zo proberen we zo optimaal en eerlijk mogelijk de bouwnummers te verdelen.

Waar kan ik een financiële check aanvragen?

Je kunt een financiële check laten doen bij een hypotheekadviseur, hypotheekverstrekker of bank. Rabobank Utrecht en Omstreken is aangesloten bij dit nieuwbouwproject en weet precies hoe zo'n financiële check er uit moet zien. 

Hypotheekadviseurs Johan Kemp, Hayriye Midik en Metin Dogan van de Rabobank Utrecht en omstreken denken graag met je mee 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je bellen of mailen naar:

Johan Kemp, 06 - 20 87 76 58 | johan.kemp@rabobank.nl
Hayriye Midik, 06 - 12 95 30 62 | hayriye.midik@rabobank.nl
Metin Dogan, 06 - 10 98 58 93 | metin.dogan@rabobank.nl

Interesse? Woningen bekijken
Andere vragen? Neem contact op