Welkom in De Cascade, jouw tuin in de stad!

Er is heel veel informatie beschikbaar over dit prachtige complex en de heerlijke appartementen, penthouses en gezinswoningen in Utrecht - Leidsche Rijn. Heb je wat gemist? We zetten graag alle informatie voor je op een rijtje.

Nieuwbouw Cascade Utrecht

Maak kennis met de makelaars

De makelaar voor het project De Cascade is Beumer Nieuwbouw. Beumer Nieuwbouw is onderdeel van Beumer Garantiemakelaars. Met vestigingen in Utrecht, De Meern, Maarssen en Wijk bij Duurstede mag Beumer zich een grote makelaar in de regio Utrecht noemen. Heb je vragen? Ze staan je graag te woord

Lees verder

Online een optie aanvragen

Heb je interesse in een appartement in De Cascade fase 1 of 2 en je ziet dat deze nog vrij is? Dan kun je heel eenvoudig zelf direct een optie aanvragen via deze website. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen. We leggen je graag uit hoe het werkt!

Vraag optie aan
Nieuwbouw Cascade Utrecht
Nieuwbouw Cascade Utrecht

Virtuele tour

Er zijn maar liefst 27 360-graden beelden gemaakt van De Cascade. Loop virtueel door de binnentuin en bekijk de diverse interieurs van de appartementen. Klik op de pointers in de virtuele tour en laat je verrassen!

Kijk 360-graden rond

Woonconfigurator

De bouw van De Cascade is inmiddels begonnen, maar het blijft toch lastig om je droomwoning te visualiseren. Dat snappen wij als geen ander en hebben daarom de woonconfigurator voor je gemaakt, De Cascade in 3D! Je kunt het hele complex draaien, een woonlaag er af halen of een individueel appartement bekijken. Je kunt zelfs zien wanneer de zon op je dakterras schijnt in zowel zomer als winter.

Klik, kijk en bewonder
Nieuwbouw Cascade Utrecht
Nieuwbouw Cascade Utrecht

Speelbos voor jong en oud

Naast een prachtige (semi-openbare) binnentuin, wordt er ook een speelbos aangelegd met kleurrijke bomen, gaven speeltoestellen en een steiger in het water. Het speelbos staat garant voor vele uren slingeren en ravotten voor jong en oud.

Lees verder

Gemeenschappelijke ruimte

Het gebouw heeft vele voordelen, één ervan is de community-ruimte. Een bijzondere plek aan de zuidzijde van het gebouw. De community-ruimte leent zich voor diverse functies. Denk aan werkplekken, als locatie voor activiteiten of een feestje. Er wordt een keukenblok geplaatst en een grote tafel met stoelen en wellicht zelfs wel een terras onder de overkapping. De ruimte wordt bij oplevering overgedragen aan de vereniging van eigenaren voor verdere invulling en onderhoud.

Download plattegrond
Nieuwbouw Cascade Utrecht
Nieuwbouw Cascade Utrecht

Bringme box

Nog een voordeel van wonen in De Cascade! In de centrale entree komt namelijk iets heel bijzonders, genaamd de Bringme Box. Met Bringme Box wordt je leven een stukje eenvoudiger gemaakt. Bestellingen ontvangen, iets wat niet past makkelijk terugsturen of je overhemden laten strijken? 

Lees hier alles over Bringme Box

Digitale brochure

Het mogelijk om een brochure te downloaden van je favoriete bouwnummer in De Cascade fase 1 en 2. Ideaal als je je nieuwe droomwoning aan je ouders, familie of vrienden wilt laten zien op het eerst volgende verjaardagsfeestje, of het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Hoe het werkt? 

Dat leggen we je graag uit!
Nieuwbouw Cascade Utrecht
Nieuwbouw Cascade Utrecht

Download alle verkoopdocumenten

Als je een woning wilt kopen in De Cascade wil je natuurlijk alle details weten. De verkoopdocumenten per fase zijn te downloaden vanuit jouw persoonlijke account op deze website, maar zijn ook te vinden op de pagina van jouw favoriete bouwnummer. Alvast een account aanmaken en je voorbereiden op de koop? 

Lees alles over Mijn-Eigen-Huis
Nog niet alles duidelijk? Veel gestelde vragen
Bekijk welke woningen beschikbaar zijn Actueel woningaanbod