Eengezinswoning #020

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 20 is een split-level woning. De woonkamer ligt lager dan de open keuken waardoor de woonkamer een extra hoog plafond heeft wat een enorm ruimtelijk effect geeft. Aan de keukenzijde heeft de woning een terras waar je met een kopje koffie heerlijk van de zon kunt genieten. Vanuit de woonkamer betreed je je privétuin die grenst aan de gezamenlijke binnentuin. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Parkeren doe je op je eigen parkeerplaats in de garage onder het gebouw.

De begrootte servicekosten zijn gemiddeld € 1,73 per m2 woonoppervlakte.

In aanbouw / bewoond

Eengezinswoning #020

ca. 140 m2
4 kamers
Begane grond
Parkeerplaats
Tuin
Oost
image alt

Energie efficiënt

Alle nieuwbouw appartementen en woningen in De Cascade hebben energielabel A. Bij de bouw is rekening gehouden met allerlei energiebesparende maatregelen, zoals een goede isolatie, gebruik van HR+++ glas, verwarming door middel van stadsverwarming en zonnepanelen. De appartementen en woningen hebben vloerverwarming in alle woon- en slaapvertrekken voor aangenaam warme voeten.

image alt

Klik, kijk en bewonder

Met de woonconfigurator van De cascade kun je zelf online jouw nog te bouwen droomwoning of appartement bekijken. Haal bijvoorbeeld een hele woonlaag of het dak van het complex af en kijk van bovenaf de woningen in. 

Naar de woonconfigurator...