Loft met tuin #011

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Zoek je een bijzonder huis? Bijvoorbeeld met een splitlevel en extra verdiepingshoogte? Dan is bouwnummer 11 iets voor jou. Deze eigenzinnige loft heeft een open keuken. De extra hoge woonkamer geeft een enorm ruimtelijk effect. Naast een slaapgedeelte beschikt dit huis over een complete badkamer. Deze loft heeft een eigen entree en een heerlijke privétuin grenzend aan de binnentuin en voor je auto is een privéparkeerplaats beschikbaar in de garage onder het gebouw.

De begrootte servicekosten zijn gemiddeld € 1,73 per m2 woonoppervlakte.

In aanbouw / bewoond

Loft met tuin #011

ca. 109 m2
2 kamers
Begane grond
Parkeerplaats
Tuin
West
image alt

Energie efficiënt

Alle nieuwbouw appartementen en woningen in De Cascade hebben energielabel A. Bij de bouw is rekening gehouden met allerlei energiebesparende maatregelen, zoals een goede isolatie, gebruik van HR+++ glas, verwarming door middel van stadsverwarming en zonnepanelen. De appartementen en woningen hebben vloerverwarming in alle woon- en slaapvertrekken voor aangenaam warme voeten.

image alt

Klik, kijk en bewonder

Met de woonconfigurator van De cascade kun je zelf online jouw nog te bouwen droomwoning of appartement bekijken. Haal bijvoorbeeld een hele woonlaag of het dak van het complex af en kijk van bovenaf de woningen in. 

Naar de woonconfigurator…