Parkpenthouse #010

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op de begane grond en 1e verdieping. Je krijgt hier alle ruimte om te genieten van het leven. Lekker buiten zijn, naar buiten kijken en op het stoepje zitten, in je privétuin of op je riante dakterras. Vanaf het dakterras heb je een prachtig uitzicht op de binnentuin en op het parkje naast De Cascade en dat met de stad heel dichtbij.

Het penthouse heeft veel leefruimte, een geweldige leefkeuken op de begane grond, 3 slaapkamers, grote living met terras en badkamer op de 1e verdieping. Daarnaast heb je een privéparkeerplaats. Verder heb je een tuin grenzend aan de binnentuin en op het privéstoepje voor het huis zit je ook heerlijk.

De begrootte servicekosten zijn gemiddeld € 1,73 per m2 woonoppervlakte.

In aanbouw / bewoond

Parkpenthouse #010

ca. 167 m2
4 kamers
Begane grond
Parkeerplaats
Tuin
Zuid
image alt

Energie efficiënt

Alle nieuwbouw appartementen en woningen in De Cascade hebben energielabel A. Bij de bouw is rekening gehouden met allerlei energiebesparende maatregelen, zoals een goede isolatie, gebruik van HR+++ glas, verwarming door middel van stadsverwarming en zonnepanelen. De appartementen en woningen hebben vloerverwarming in alle woon- en slaapvertrekken voor aangenaam warme voeten.

image alt

Klik, kijk en bewonder

Met de woonconfigurator van De cascade kun je zelf online jouw nog te bouwen droomwoning of appartement bekijken. Haal bijvoorbeeld een hele woonlaag of het dak van het complex af en kijk van bovenaf de woningen in. 

Naar de woonconfigurator…