Penthouse #083

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 83 is een prachtig penthouse de vijfde verdieping van De Cascade. Dit appartement heeft een groot balkon grenzend aan de woonkamer. Je geniet van een schitterend uitzicht en een zee aan ruimte. Het appartement heeft een woonkamer en half open keuken. Daarnaast beschikt het over 3 flinke slaapkamers en 2 compleet ingerichte badkamers. Natuurlijk heb je een privéparkeerplaats in de garage en is de indeling zo gemaakt dat niets een comfortabel en luxe leven in de weg staat. 

De begrootte servicekosten zijn gemiddeld € 1,73 per m2 woonoppervlakte.

In aanbouw / bewoond

Penthouse #083

ca. 181 m2
5 kamers
5e verdieping
Parkeerplaats
Tuin
Zuid
image alt

Energie efficiënt

Alle nieuwbouw appartementen en woningen in De Cascade hebben energielabel A. Bij de bouw is rekening gehouden met allerlei energiebesparende maatregelen, zoals een goede isolatie, gebruik van HR+++ glas, verwarming door middel van stadsverwarming en zonnepanelen. De appartementen en woningen hebben vloerverwarming in alle woon- en slaapvertrekken voor aangenaam warme voeten.

image alt

Klik, kijk en bewonder

Met de woonconfigurator van De cascade kun je zelf online jouw nog te bouwen droomwoning of appartement bekijken. Haal bijvoorbeeld een hele woonlaag of het dak van het complex af en kijk van bovenaf de woningen in. 

Naar de woonconfigurator…