Penthouse #087

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 87 is een prachtig penthouse dat aan de zuidwestzijde op de vijfde verdieping ligt. Dit appartement heeft een groot dakterras op het zuiden. Je geniet hier van een schitterend uitzicht. Het appartement heeft een woonkamer en half open keuken van maar liefst 69 m2. Daarnaast beschikt het over 3 slaapkamers waarvan twee met een walk-in closet, een compleet ingerichte badkamer en een techniekruimte waar je de wasmachine en droger kwijt kunt. Kortom in dit penthouse heb je een zee aan ruimte. Natuurlijk heb je een privéparkeerplaats in de garage en is de indeling zo gemaakt dat niets een comfortabel en luxe leven in de weg staat. 

De begrootte servicekosten zijn gemiddeld € 1,73 per m2 woonoppervlakte.

In aanbouw / bewoond

Penthouse #087

ca. 158 m2
4 kamers
5e verdieping
Parkeerplaats
Tuin
Zuid
image alt

Energie efficiënt

Alle nieuwbouw appartementen en woningen in De Cascade hebben energielabel A. Bij de bouw is rekening gehouden met allerlei energiebesparende maatregelen, zoals een goede isolatie, gebruik van HR+++ glas, verwarming door middel van stadsverwarming en zonnepanelen. De appartementen en woningen hebben vloerverwarming in alle woon- en slaapvertrekken voor aangenaam warme voeten.

image alt

Klik, kijk en bewonder

Met de woonconfigurator van De cascade kun je zelf online jouw nog te bouwen droomwoning of appartement bekijken. Haal bijvoorbeeld een hele woonlaag of het dak van het complex af en kijk van bovenaf de woningen in. 

Naar de woonconfigurator…